Leasing maszyn piekarniczych

Data publikacji: 2014-08-20
Podstawowe informacje na temat warunków leasingu maszyn piekarniczych oraz procedurach uzyskania ofert leasingowych. 
PODSTAWOWE INFORMACJE NT. PRZEDMIOTU LEASINGU

• Maksymalny wiek sprzętu: 96 miesięcy
• Status przedmiotu leasingu: nowy i używany
• Rodzaj przedmiotu leasingu: komory kontrolowanego rozrostu (chłodnio-garownie), krajalnice i systemy pakowania, linie i maszyny do bułek, linie i maszyny do chleba, linie i maszyny do ciastek, łuskarki/wytwornice lodu, maszyny dozujące, maszyny i urządzenia cukiernicze, mieszałki i wywrotnice, mroźnie szokowe, piece cukiernicze, piece piekarnicze, rogalikarki i bagieciarki, smażalniki, systemy silosowe, ubijaczki cukiernicze, urządzenia do mycia i dezynfekcji, żurowniki / pszenniki/ drożdżowniki

PODSTAWOWE INFORMACJE NT. OFERTY LEASINGOWEJ
• Procedura: standardowa i uproszczona
• Opłata wstępna: standardowa i uproszczona od 0%
• Okres finansowania: standardowa i uproszczona do 120 miesięcy

PODSTAWOWE INFORMACJE NT. KLIENTA
• Wymagany minimalny okres prowadzenia działalności: 3 miesiące
• Forma prawna prowadzonej działalności: spółka z o. o., spółka jawna, spółka akcyjna, spółka partnerska, spółka komandytowa, spółka komandytowo-akcyjna, spółka cywilna, osoba fiz. prowadząca działalność, przedsiębiorstwo państwowe
• Preferowane branże klientów: handel hurtowy i detaliczny, pozostała działalność usługowa, produkcja artykułów spożywczych, produkcja pozostała

Kalkulator leasingu

Kalkulator leasingu umożliwia obliczenie poglądowej raty leasingu.

W kolejnych krokach otrzymasz oferty leasingu przygotowane specjalnie dla Ciebie i uwzględniające wyniki finansowe Twojej firmy.

Przedmiot leasingu:
Rok produkcji:
Wartość netto:
PLN
Opłata wstępna:
Liczba rat:

Rata miesięczna:0,00PLN netto

wartość wykupu: 0%

Najczęściej wyszukiwane

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu wezleasing.pl

Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia przeglądarki.

Ok